Profile index
22-04-2019 06:50:48
aforside
Aktiv Lørdag
Badminton
fodbold
gymnastik
håndbold
Karate
Løbeafdeling
motionscenter
OK
Online shop / Klubdragter
Petanque
Stavgang
Tennis
volley
vonner
vv_hallens pris


Foreningens forsikringsordning
Arbejdsskade forsikring:
- dækker situationer, hvor der kan ydes erstatning efter "lov om arbejdsskadesikring". Forsikringen dækker trænere/instruktører og foreningens personale. Den dækker også medlemmer, der udfører arbejde ud over det normale for medlemsskabet, f.eks. reperations- og vedligeholdelsesarbejde.

Ansvarsforsikring:
- dækker det erstatningsansvar en forening, bestyrelsesmedlemmer, instruktører, trænere og medlemmer kan pådrage sig, når de arbejder for foreningen. Den dækker også arrangøransvar ved arrangementer af rent underholdende art som f.eks. sommerfester og bankospil.

Retshjælpsforsikring:
- dækker sagsomkostninger i retslige tvister i civile sager om forhold, der stammer fra udøvelse af foreningens arbejde.

Idrætsrejseforsikring:
- dækker ansatte og frivillige ledere, instruktører og personale, idrætsudøvere og gæster, der er inviteret til Danmark af foreningen.

Psykologisk krisehjælp:
- omfatter medlemmer, trænere, instruktører, frivillige, hjælpere, ledere, dommere, ægtefæller, børn, forældre og søskende. Dog er forældre til den skadelidte person altid omfattet af psykologisk krisehjælp.


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]
1_login
2_tilmelding
3_tider
4_klubben
5_info
6_Kørsel
Facebook motionscenter
Facebook senior fodbold
Smidstrup løber

Smidstrup-Skærup Idrætsforening • Tiufkærvej 3 • 7000 Fredericia • Tlf. 21778746 • E-mail: ssif@outlook.dk