Profile index
19-04-2019 06:33:21
aforside
Aktiv Lørdag
Badminton
fodbold
gymnastik
håndbold
Karate
Løbeafdeling
motionscenter
OK
Online shop / Klubdragter
Petanque
Stavgang
Tennis
volley
vonner
vv_hallens pris


Div. artikler vedr. SSIF stævner osv.
Her på siden finder du "gamle" artikler vedr. stævner og div. vedr. SSIF håndbold afdeling.


 » 120 børn til håndboldovernatningsstævne i weekenden 7. - 8. marts 2015 i Smidstruphallen

 » Stréet handball dag på Smidstrup - Skærup skole


103 børn havde et fantastisk stævne i Smidstruphallen – en investering i fremtiden
I samarbejde med JHF kreds 8 var Smidstrup/Skærup If i den anden weekend i marts vært for overnatningsstævne for håndboldspillere i alderen 7-8 år for 9. år i træk. Disse overnatningsstævner har gennem tiden udviklet sig til en kæmpe succes, hvor klubberne står i kø for at nå deltagelse. I løbet af to timer er alle pladser udsolgt hos de 4 arrangerende klubber i Kreds 8,s geografiske område. Dvs. ca. 380 børn er denne weekend af sted for de flestes vedkommende til deres første håndboldstævne. Fredag aften er primært baseret på ryste sammen aktiviteter på tværs af klubberne. Der bliver denne aften knyttet venskaber på kryds og tværs. En god investering fordi mange af børnene/de unge mennesker vil mødes i håndboldkampe i mange år fremover. Et andet formål er at skabe gode relationer klubberne imellem. Der bliver også lavet gode relationer mellem trænere og holdledere fra de forskellige klubber. Medvirkende til at der i fremtiden er fairplay fra trænerbænkene, når klubberne mødes i ungdomsrækkerne.

I forbindelse med aktiviteterne fredag aften var de to hårdest skydende Louise fra Taulov/Skærbæk med 55 km/t og Kristian fra Vinding med 61 km/t. Imponerende i en alder af 8 år. Traditionen tro blev børnene opdelt i 10 hold som gennemførte 10 poster rundt i en mørklagt Smidstruphal.. Kreativiteten er stor når der skal laves kampråb, som skal godkendes af Pia og Brian (Smidstruphallens bestyrerpar)

Der deltog i alt 14 hold fra følgende klubber: Taulov/Skærbæk, Vinding SF; Vejle Søndermarken, Vejle Håndbold; Bredstrup/Pjedsted og Smidstrup/Skærup IF.

Lørdag blev der afviklet en masse spændende kampe. Niveauet af kampene viste tydeligt, hvor meget børnene har udviklet sig gennem vinterens træning. Lørdagen sluttede med Zumba for fuld udblæsningen inden deltagerne fik udleveret deres diplom med billede af alle deltagerne.

Gennem stævnet blev børnene forplejet af Smidstruphallens cafeteria samt forældre til SSIF’s U8 hold. Her knyttes der også relationer, som er guld værd, når der i fremtiden skal heppes fra sidelinien.

Finalestævne i Smidstruphallen
200 børn var i weekenden til finalestævne i Smidstruphallen. I samarbejde med Kreds 8 var Smidstrup/Skærup IF vært for finalestævne for området mange håndboldbørn i alderen 5-8 år. Der blev spillet på små baner, hvor stævnet tydeligt viste tegn på, hvad totalhåndbolden og ændring af boldtypen har gjort for udviklingen af håndboldsporten. Alle børn har udviklet sig henover vinteren på hver deres niveau. Stævnet var opdelt i 3 faser. Hver fase blev afsluttet med indløb, medaljeoverrækkelse og nationalmelodi - ligesom landsholdet. Der deltog børn fra Jelling, Vinding, Vejle Håndbold, Trelde, Bredstrup/Pjedsted, Børkop HK, Taulov Skærbæk, Hover, Skibet og Smidstrup/Skærup IF.
Stævnet fik også besøg af Pjaske fra Slotsøbadet i Kolding. Pjaske gav high five til børnene og forsøgte at deltage i opvarmningen samt lykønskede alle spillerne. Om 14 dage deltager mange af de ældste af disse spillere i overnatningsstævne i Smidstruphallen, hvor 100 børn igen er klar til en sjov håndboldoplevelse.

<b>Finalestævne i Smidstruphallen</b>


[ Tilbage | Print | Send til en ven ]
1_login
2_tilmelding
3_tider
4_klubben
5_info
6_Kørsel
Facebook motionscenter
Facebook senior fodbold
Smidstrup løber

Smidstrup-Skærup Idrætsforening • Tiufkærvej 3 • 7000 Fredericia • Tlf. 21778746 • E-mail: ssif@outlook.dk